Talviunet on nukuttu

Luovuus on palannut ja 3 vuoden talviunet on nukuttu!

Levoton taiteilijasieluni on herännyt sumuisesta unesta ja nyt on taas luovuuden aika. Sen tietää siitä, että koti on täynnä erilaisia projekteja ja mies huomauttelee ystävällisesti keittiönpöydän valtaamisesta ja hippiäsyydestä. Vaatteet on maalitahroissa ja silmät etsivät muotoja ja värejä. Ympäröivä maailma on kirkas ja mieli huoleton.

Ystäväni ja Muotoiluinstituutin luokkatoverini Päivin Helena Sillanpään kanssa yhteistyössä suunnitellut lennokki-korutkin saivat uuden ilmeen ja ovat valmiina nousukiitoon. Ensi viikosta alkaen niitä on saatavilla Taitoshop Jyväskylästä, kuten lähitienoilla myös muita korujani.

Tervetuloa matkaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s