Behind

Opiskellessani muotoilua Lahden ammattikorkea
koulussa ja osallistuessani sen myötä erilaisiin projekteihin sekä myyntinäyttelyihin, oli järkevää ja myös hauskaa perustaa oma yritys!

Inspiroidun luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Rakastan samoilua metsässä, vaikka ilman tarkoituksellista päämäärää. Tykkään seurata urbaania, ympäröivää elämää ja saan sieltä helposti inspiraatiota, varsinkin yhteiskunnan nurjista puolista.

Yrityksen päätuotteena on tällähetkellä korut, joissa on sekä urbaania otetta että luonnonvoimaa. Tuotteet on tehty mahdollisimman ekologisesti. Osa käyttämistäni materiaaleista on käytettyä tai muusta tuotannosta ylijäävää hukkamateriaalia, muuten käytän kotimaista koivua.

Taide on osana toimintaa ja järjestän mielelläni näyttelyitä ja installaatioita. Tällä hetkellä yrittäjyys ei ole päätoimista ja yritystoimintani ohessa työskentelen toisessa yrityksessä printtien parissa, nimikkeellä tuotanto AD.

Autan myös sinua tai yritystäsi visuaalisuutta vaativissa tehtävissä! Tarvitsetko logon, käyntikortteja tai muuta markkinointimateriaalia, joilla erotut eduksesi? Ota yhteyttä!

Smiley! – Eija

DSC_5419