Behind

Opiskellessani muotoilua Lahden ammattikorkea
koulussa ja osallistuessani sen myötä erilaisiin projekteihin sekä myyntinäyttelyihin, oli järkevää ja myös hauskaa perustaa oma yritys!

Inspiroidun luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Rakastan samoilua metsässä, vaikka ilman tarkoituksellista päämäärää. Tykkään seurata urbaania, ympäröivää elämää ja saan sieltä helposti inspiraatiota, varsinkin yhteiskunnan nurjista puolista.

Yrityksen päätuotteena on tällähetkellä korut, joissa on sekä urbaania otetta että luonnonvoimaa. Tuotteet on tehty mahdollisimman ekologisesti. Suurin osa materiaalista on käytettyä tai muusta tuotannosta ylijäävää hukkamateriaalia, tai kotimaista koivua.

Taide on osana toimintaa ja järjestän mielelläni näyttelyitä ja installaatioita. Tällä hetkellä yrittäjyys ei ole vielä päätoimista ja yritystoimintani ohessa teen toiselle yritykselle visualistin töitä sekä graafista suunnittelua.

Autan myös sinua tai yritystäsi visuaalisuutta vaativissa tehtävissä! Tarvitsetko logon, käyntikortteja tai muuta markkinointimateriaalia, joilla erotut eduksesi? Ota yhteyttä!

Smiley! – Eija

DSC_5419

Mainokset